Kerstviering 2020

Algemeen

Het is al wel een paar maanden geleden, maar toch willen we graag nog iets vertellen over onze kerstviering in het Generalaat. Het was de laatste dag van het jaar dat iedereen aanwezig was. Er heerst dan ook een feestelijke stemming. De dag begon stemmig met het kerstverhaal van de vierde wijze man die zijn drie collega’s miste op de afgesproken plaats en vervolgens zijn hele leven lang op zoek was naar Jezus. Aan het einde van zijn leven besefte de wijze man dat hij Hem diverse malen ontmoet had. Een bijzonder verhaal waarin iedereen herkenning vond.

Onze kerstviering stond ook in het teken van het 12,5 jarige dienstverband van Karien. Ter gelegenheid daarvan was een kunstenaar uitgenodigd. Hij had voor ons allemaal een grote overal meegebracht die we onder grote hilariteit aantrokken. Ook had hij allerlei dieren meegenomen van papier mache die beschilderd konden worden. Het werd een kleurrijk spektakel, zeker toen iedereen gevraagd werd om iets op een grote vos te schilderen die later als cadeau aan Karien gegeven zou worden.

Na het schilderen was het tijd voor de lunch. In verband met corona, werd alleen de echtgenoot van Karien hiervoor uitgenodigd. Er was een prima verzorgd buffet waar iedereen iets van zijn/haar gading kon vinden.

Voldaan kon vervolgens iedereen aan een welverdiende kerstvakantie beginnen.