Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

Nieuwe coördinator UK en Ierland
Algemeen

Tijdens de provinciedagen vorige week in Pantasaph, is de UK/Ierse provincie een communiteit onder verantwoordelijkheid van het Generaal bestuur geworden.
Zr. Marie Thérèse Croke is benoemd tot coördinator. Zij is inmiddels begonnen aan haar...
Lees meer »

Nieuw bestuur Brazilië
Algemeen

De Braziliaanse provincie heeft op 3 juli een nieuw bestuur gekozen. De provinciale overste is Zr. Paula Frassinetti de Azevedo Soares. Zij wordt in haar taken ondersteund door Zr. Dalva Carlos de Morais (vicares) en Zr. Joérica Kátia Melo.
Lees meer »

Maria 
Algemeen

Maria, Moeder van Barmhartigheid is de speciale titel die aan onze congregatie gegeven is. In de maand mei plaatsen we niet alleen onszelf, maar ook degenen die onze bescherming nodig hebben zoals de armen, zieken, vluchtelingen en al die anderen...
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2019 telt de congregatie 464 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen.

In Brazilië zijn in 2018 elf leken een geassocieerd lidmaatschap aangegaan, zij hebben hun belofte in september vernieuwd.

Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.