Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

Kerstviering 2020
Algemeen

Het is al wel een paar maanden geleden, maar toch willen we graag nog iets vertellen over onze kerstviering in het Generalaat. Het was de laatste dag van het jaar dat iedereen aanwezig was. Er heerst dan ook een feestelijke stemming. De dag begon...
Lees meer »

Christmas 2020
Algemeen

Je zult vol vertrouwen zijn,
er is hoop,
je zult je veilig weten …
Job 11:18 Moge deze kersttijd je hart vullen met hoop en vertrouwen.
Gezegende kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar!
Lees meer »

Tyfoon Ulysses, Filippijnen
Algemeen

Video van het mooie werk van wat onze zusters in de Filippijnen doen nadat de tyfoon Ulysses, een krachtige en dodelijke tyfoon van categorie 4, de Filippijnen en Vietnam trof.    /sites/default/files/video.mp4 
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2021 telt de congregatie 422 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen.

In Brazilië zijn in 2018 elf leken een geassocieerd lidmaatschap aangegaan. Zij vernieuwen jaarlijks hun belofte.

Het internationale bestuur is gevestigd in 's-Hertogenbosch, Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.