Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

20 jaar Dom Helder Cămara
Algemeen

In oktober 1999 begon de Congregatie van de Zusters van Liefde SCMM, in Brazilië, de Vereniging Dom Helder Câmara. De vereniging bestaat uit vier sectoren:
- de "Mother School of Mercy, die werk ontwikkelt met Early Childhood Education, voor...
Lees meer »

Vier zusters geprofest
Algemeen

Op 24 september hebben vier zusters de professie voor het leven afgelegd. Sr Anselma Tafanao en Sr Averlin Lahagu in Indonesië en Sr Natalia de Deus Maia en Sr Esmenia da Silva in Timor Leste. Zr. Hermin was op dat moment in Timor Leste op...
Lees meer »

Bezoek aan de oudere zusters in Sukadono
Algemeen

Deze foto's komen uit de Glugur buurt (een van de buurten van de kathedraal van Parish). Zij zijn op bezoek bij de oudere zusters in Sukadono (Indonesië).
Als symbool van broederschap lunchen ze samen.

Hun bezoek was op de 74e...
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2019 telt de congregatie 464 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen.

In Brazilië zijn in 2018 elf leken een geassocieerd lidmaatschap aangegaan, zij hebben hun belofte in september vernieuwd.

Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.