Bayeux

In deze communiteit wijden we ons aan sociaal werk in het Centrum Dom Hélder Câmara. Hier werken we dagelijks met kinderen, adolescenten en ouderen. Dit gebeurt in de vier verschillende afdelingen, namelijk: De school Moeder van Barmhartigheid (basisonderwijs), Centrum Moeder Michael (voortgezet basisonderwijs).
Centrum Dom Joannes Zwijsen ontwikkelt sport en culturele workshops (sport, dans, muziekcorps, judo, computer, bibliotheek, bijlessen, catering voor kinderen en adolescente) en het Seniorencentrum doet vergelijkbaar werk met het Centrum Dom Joannes Zwijsen, maar dan met ouderen (handwerken, gymnastiek, dansen en spelletjes).

Van maandag tot en met vrijdag zijn we overdag aanwezig bij deze activiteiten. Ook zijn we aanwezig in de jongerenpastoraal. In de avonduren en in het weekend werken we aan vorming en begeleiding van catechisten in de parochie. We nemen deel aan de vieringen en de Eucharistieviering op zondag in de basisgemeenschap en we bidden samen in de gezinnen.

We hebben een keer per week gebed en uitwisseling met de Beweging van Barmhartigheid en een keer per maand gebed en uitwisseling met de geassocieerden.

We nemen deel aan de inter-congregationele bijeenkomsten, georganiseerd door de Braziliaanse Conferentie voor Religieuzen (CRB).

Ook zijn we aanwezig in de strijd van het volk voor betere leefomstandigheden, vooral voor de allerarmsten.

Verder hebben we dagelijks onze eigen persoonlijke en gemeenschappelijke gebedstijden en onze studie.

 

 

Ons adres:
Rua Francisco Pedro de Andrade, 901
Mario Andreazza
CEP. 58.309-760 BAYEUX-PB
BRAZILIË

Bereikbaar op telefoonnummer: +5583-98815-1674