10 jarig jubileum ouderencentrum Bayeux, Brazlië

Algemeen

Op 7 april 2009 werd het Centrum voor Ouderen geopend in Bayeux (Brazilië), een initiatief van de Zusters van Liefde. Het centrum is een plaats van ontmoeting  voor mensen op leeftijd en is onderdeel van de stichting Dom Helder Camera.

Onlangs vierden we het 10-jarig bestaan van het centrum. Tien jaar waarin het Centrum een verschil maakte in het leven van vele ouderen. Om deze dag in stijl te vieren, namen de geassocieerde leden van onze congregatie het initiatief om het gebouw op te knappen, daarbij geholpen door de zusters en de leden van de Beweging van Barmhartigheid. Dit alles als voorbereiding op het grote feest, de eucharistieviering ter gelegenheid van het jubileum.

Op 12 april vond de eucharistieviering plaats. De viering werd door de zusters, veel ouderen en leden van de Beweging van Barmhartigheid bezocht. Kinderen van het Dom Helder centrum zongen, vrijwilligers hadden een heerlijke taart gebakken, en de stemming was opperbest.

De Braziliaanse zusters danken God en alle vrijwilligers die een bijdrage geleverd hebben aan de uitvoering van dit jubileum.