Bayeux

Onze gemeenschap bestaat uit drie zusters. We doen activiteiten in de buitenwijken van de stad Bayeux, met name in de wijk Mário Andreazza. Van maandag tot en met vrijdag werken we op de Mother of Mercy en Mother Michele-scholen.

Onze prioriteiten zijn onze ochtend- en avondgebeden (respectievelijk 05:30 en 17:30 uur.) 's-Avonds houden we ons bezig met kerkactiviteiten samen met het publiek. We nemen deel aan vergaderingen en formaties in de Heilige Familie Gemeenschap. We zijn ook betrokken bij de activiteiten rond Catechismus en Liturgie in de São João Batista Parochie. Samen met vertegenwoordigers van het ministerie van de minderheden, pater Xavier en twee extra leken, bezoekt Zr. Kardene één keer per week de jeugd in detentie.

Zr. Dalva is lid van de Beweging van Barmhartigheid voor volwassenen en is betrokken bij de vorming van de Geassocieerden. Daarnaast is zij lid van de Raad voor de Rechten van het Kind en de Jeugd op stadsniveau (CMDCA).

Zr. Ângela vervolgt haar universiteitsstudies 's avonds. De voortdurende formatieactiviteiten zijn gepland in het weekend: Kleine Integrale Communiteiten (Pequenas Comunidades Inseridas, PCI's); lokale en regionale Braziliaanse Conferentie van Religieuze (CRB); Provincie- en OCP-vergaderingen, -formaties en -bijeenkomsten met betrekking tot de volwassenen- en jeugdbewegingen. 

 

Ons adres:
Rua Francisco Pedro de Andrade, 901
Mario Andreazza
CEP. 58.309-760 BAYEUX-PB
BRAZILIË

Telefoonnummer: +5583-98815-1674