Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

Post-provincie USA
Algemeen

Vorige week zijn de Amerikaanse zusters en Vrienden bij elkaar gekomen voor de laatste bijeenkomst als provincie. Vanaf nu - 3 juli 2018 - behoren de Amerikaanse zusters tot de post-provincie USA van onze congregatie. Zr. Elisângela en Zr....
Lees meer »

Nieuw provinciaal bestuur in Indonesië
Algemeen

Op dit moment vindt in Medan het provinciaal kapittel plaats, in aanwezigheid van Zr. Hermin Bu’ulölö en Zr. Dorine Drost.
Donderdag 12 juli 2018 is een nieuw bestuur gekozen. Zr. Blandina Zagötö is de nieuwe provinciale overste. Zij wordt...
Lees meer »

Vincentiaanse pelgrimstocht
Algemeen

Dit jaar vindt de Vincentiaanse pelgrimstocht plaats van 27 mei-20 juni.
Vijf zusters van onze congregatie en vijftien fraters CMM zullen in de voetsporen treden van Mgr. J. Zwijsen en St. Vincent de Paul. Twee DMJ zusters sluiten aan bij de...
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2018 telt de congregatie 494 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen. In 2018 zijn elf leken in Brazilië een geassocieerd lidmaatschap aangegaan.

Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.