Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

Wij wensen u een vredig Kerstfeest en een goed 2019
Algemeen

    Door mensenhanden
met grote zorg en tederheid
neergelegd
gekoesterd
en omringd
krijgt leven kansen
gisteren, vandaag en morgen
door ons, door u
door mij.       Zr. Hermin Bu’ulölö...
Lees meer »

Professie voor het leven van Zr. Joérica
Algemeen

Op zondag 23 september legde Zr. Joérica Kátia Melo de professie voor het leven af in Bayeux (Brazilië). Zr. Hermin Bu’ulölö, de generale overste aanvaardde de geloften van Zr. Joérica.
De Eucharistieviering werd voorgegaan door Dom Gabriel,...
Lees meer »

Jaarlijks uitstapje bestuursleden en medewerkers
Algemeen

Er werd een heel jaar naar uitgekeken. Op dinsdag 28 augustus was het zo ver. Ons dagje uit.  Na de koffie met gebak vertrokken we richting Gemert naar het Boerenbondsmuseum waar we na de rondleiding een lunch genoten. Er scheen een heerlijk...
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2018 telt de congregatie 494 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen. In 2018 zijn elf leken in Brazilië een geassocieerd lidmaatschap aangegaan.

Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.