Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

Werkbezoek Timor Leste
Algemeen

Zr. Hermin en Zr. Elisângela zijn van 13 tot en met 26 maart op werkbezoek in Timor Leste.
Ze bezoeken de verschillende communiteiten en praten met de zusters over de ontwikkeling van dit nieuwe deel.
Lees meer »

Rondgang door de Nederlandse provincie
Algemeen

De eerste volle werkweek van de maand maart besteedde het generaal bestuur aan het bezoeken van de communiteiten in de Nederlandse provincie. Het was eigenlijk een kennismakings-bezoek van het nieuwe generale bestuur, maar door privéomstandigheden...
Lees meer »

Generaal bestuur bezoekt verschillende communiteiten in Nederland
Algemeen

Van 3 tot en met 8 maart bezoekt het gehele bestuur de verschillende communiteiten in Nederland. Ze praten met kleine groepjes zusters. De Nederlandse zusters zijn altijd erg geïnteresseerd in de gebeurtenissen en ontwikkelingen in de andere delen...
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2018 telt de congregatie 494 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen.

Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.