Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

Maria Moeder van Barmhartigheid
Algemeen

Maria Moeder van Barmhartigheid is de speciale titel die onze congregatie heeft meegekregen. In de maand mei willen we ons bijzonder onder haar bescherming stellen en niet alleen onszelf maar allen die bescherming nodig hebben:
de zieken, de...
Lees meer »

10 jarig jubileum ouderencentrum Bayeux, Brazlië
Algemeen

Op 7 april 2009 werd het Centrum voor Ouderen geopend in Bayeux (Brazilië), een initiatief van de Zusters van Liefde. Het centrum is een plaats van ontmoeting  voor mensen op leeftijd en is onderdeel van de stichting Dom Helder Camera. Onlangs...
Lees meer »

Pasen
Algemeen

Sta op
Kijk niet om
Leven
is sterker
dan de dood Zalig Pasen!
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2019 telt de congregatie 464 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen.

In Brazilië zijn in 2018 elf leken een geassocieerd lidmaatschap aangegaan.

Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.