Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Actueel

Werkbezoek Filippijnen
Algemeen

Van 2 tot en met 12 oktober, bezoeken Zr. Hermin en Zr. Dorine de Filippijnen. Zr. Josephine Corpuz is ook nog in de Filippijnen. Ze hoopt snel na het werkbezoek naar Nederland te komen om haar werk als generaal bestuurslid invulling te geven.
Lees meer »

Werkbezoek aan Timor Leste
Algemeen

Van 26 augustus tot en met 6 september waren Zr. Hermin en Zr. Dorine op bezoek in Timor Leste. Het eerste echte werkbezoek in deze bestuursperiode. Het werd een bijzondere reis omdat in die periode het nieuwe vormingshuis in Dili werd geopend. Dat...
Lees meer »

Werkbezoek Engeland
Algemeen

Zr. Dorine Drost is op werkbezoek geweest in Engeland van 19-21 juli.

 
Lees meer »

Zusters van Liefde van Onze Lieve Vrouw Moeder van Barmhartigheid

Welkom op de Nederlandstalige website van de Zusters van Liefde: een internationale congregatie van vrouwelijke religieuzen die leven en werken vanuit een levenshouding van liefdevolle barmhartigheid.

Per 1 januari 2017 telt de congregatie 494 zusters, wonend en werkend in Nederland, België, Engeland, Ierland, de Verenigde Staten, Brazilië, Indonesië, Timor Leste en de Filippijnen.

Het internationale bestuur is gevestigd in Nederland.

Deze website biedt u de gelegenheid om kennis te maken met onze manier van leven. Naast zusters is een groeiende groep vrouwen en mannen betrokken bij ons leven en werk.